sami 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ببخشید مزاحمتون شدم من یه مشکل خیلی بزرگ و مهمی دارم لطفا بهم کمک کنین من یرنامه های مورد نیاز بیسیک فور اندروید رو با آموزشی که گزاشته بودن مو به مو انجام دادم بیسیک فور اندروید رو هم نصب کردم اون فایل هم در مسیر نصبش کپی کردم وقتی خواستم اون فایلو باز کنم این ارور رو داد مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام مشکل از نصب b4a است پاک کنید دوباره نصب کنید ببنید باز ارور میده درضمن موقع نصب اینترنت باید قطع باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ بازم همین ارور رو داد من ویندوزم ایکس پی هستش شاید مشکل از اینه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ فک کنم مشکل همینه که ویندوز شما xp در ضمن الان دیگه xp جایی شده برا جولان دادن هکرا توصیه میکنم سریع بری ویندوز7 یا8 نصب کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ نه اررور مربوط به ویندوز اکس پی نیست من خودم قبلا روی کامپیوترم xp داشتم و روش بیسیک رو نصب کرده بودم نت فریم ورک سیستم و نصب کن از 2 بگیر تا 4 همه رو نصب کن نه تنها واسه این برنامه بلکه واسه بیشتر اررور ها مشکلت حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sami 10
سلام ببخشید مزاحمتون شدم من یه مشکل خیلی بزرگ و مهمی دارم لطفا بهم کمک کنین
من یرنامه های مورد نیاز بیسیک فور اندروید رو با آموزشی که گزاشته بودن مو به مو انجام دادم
بیسیک فور اندروید رو هم نصب کردم اون فایل هم در مسیر نصبش کپی کردم وقتی خواستم اون فایلو باز کنم
این ارور رو داد
مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.