ali-akbar 1 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ با سلام میخواستم روی عکس مثل تصویر رویداد قرار بدم که اگه تصویر هم کوچیک و بزرک شد مشکلی پیش نیادمثلا رو ایه ۲ کلیک کنه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ راهی که من در نظر دارم ممکنه خیلی پیچیده باشه و وقت گیر هم بشه من اگه بخوام همچینکاری بکنم تو دیزایینر عکس رو قرار میدم و با درصد بهش کد میدم و روی هر آیه یه دکمه بدون پس زمینه میزارم و به اندازه اون آیه بهش کد میدم واسه سایزش اگه با درصد کار کنید هیچ مشکلی تو سایزای دیگه پیش نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ ببخشید میشه ی نمونه بسازید و ارسال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ کمی وقت گیر هست اما الان برای نمونه دو آیه از همین عکس رو درست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ میخوام دکمه روی شماره ایه باشه فقط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ تشکر من برا پخش صوت میتونم انجام بدم اما میخوام از سرور دانلود کنه و بعد ذخیره تو کارت حافظه sd و بعد پخش سورسی سراغ دارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ بفرمایید دو آیه اول رو درست کردم آیه.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ خیلی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali-akbar 1
با سلام
میخواستم روی عکس مثل تصویر رویداد قرار بدم که اگه تصویر هم کوچیک و بزرک شد مشکلی پیش نیادمثلا رو ایه ۲ کلیک کنه ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.