ali-akbar 1 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 با سلام میخواستم روی عکس مثل تصویر رویداد قرار بدم که اگه تصویر هم کوچیک و بزرک شد مشکلی پیش نیادمثلا رو ایه ۲ کلیک کنه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 راهی که من در نظر دارم ممکنه خیلی پیچیده باشه و وقت گیر هم بشه من اگه بخوام همچینکاری بکنم تو دیزایینر عکس رو قرار میدم و با درصد بهش کد میدم و روی هر آیه یه دکمه بدون پس زمینه میزارم و به اندازه اون آیه بهش کد میدم واسه سایزش اگه با درصد کار کنید هیچ مشکلی تو سایزای دیگه پیش نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 21 دی، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 ببخشید میشه ی نمونه بسازید و ارسال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 کمی وقت گیر هست اما الان برای نمونه دو آیه از همین عکس رو درست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 21 دی، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 میخوام دکمه روی شماره ایه باشه فقط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 21 دی، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 تشکر من برا پخش صوت میتونم انجام بدم اما میخوام از سرور دانلود کنه و بعد ذخیره تو کارت حافظه sd و بعد پخش سورسی سراغ دارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 بفرمایید دو آیه اول رو درست کردم آیه.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-akbar 1 ارسال شده در 21 دی، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 خیلی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali-akbar 1
با سلام
میخواستم روی عکس مثل تصویر رویداد قرار بدم که اگه تصویر هم کوچیک و بزرک شد مشکلی پیش نیادمثلا رو ایه ۲ کلیک کنه ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.