mehrabmmp 528 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ سلام به همه وقتی هر سورسی رو ران میکنم این ارور رو میده :| ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
meysam21 24 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ باید تمام فایل های temp رو از مسیر object/bin پاک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ سلام مطمن هستید که حذف کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
meysam21 24 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ نه عزیز چه مشکلی میخواد پیش بیاد ربطی به سورس برنامه تون نداره ولی همیشه بهتره یه کپی از پوشه پروژه در جای دیگه مثل هارد اکسترنال یا فلش یا گوگل درایو داشته باشد که اگر یهو خدایی نکرده هاردتون یا سیستمتون عیب کرد زحماتتون برباد نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوست من یک بار پروژه رو کلین کن Ctrl+P لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام به همه
وقتی هر سورسی رو ران میکنم این ارور رو میده :|
ممنون میشم راهنمایی کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.