ali@ali 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من یه لیست ویو 8 تایی درست کردم ، 8 تا هم فایل txt دارم ... میخوام بدونم چجوری میشه فایل های طولانی و در قالب TXT بهشون اضافه کنم؟؟ فایل های txt فارسی هستند اگه چپ چین میشه راست چین کردنشم بگین پلیز!؟!؟! فقط لطفا کد هارو میگین مَحَلشم بگین*گاز* خیلی تازه واردم ! ( مثلا بگین این کد برا sub globals و...)!!! ممنونم ))) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ خوب فکر کنم از لیبل اومدی متن هارو گرفتی پس بیا یکم با خاصیت های چپ و راست بازی کن یعنی اول بیا لیبل رو بیار مثلا سمت راست وبعد با لفت فاصله رو زیاد کن اینجور: l.gravity=gravity.right l.left=left-10%x خوب تو بیا این 10 بازی کن بعد به انداره که میخوای میرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali@ali 10
سلام
من یه لیست ویو 8 تایی درست کردم ، 8 تا هم فایل txt دارم ... میخوام بدونم چجوری میشه فایل های طولانی و در قالب TXT بهشون اضافه کنم؟؟
فایل های txt فارسی هستند اگه چپ چین میشه راست چین کردنشم بگین پلیز!؟!؟!
فقط لطفا کد هارو میگین مَحَلشم بگین*گاز* خیلی تازه واردم ! ( مثلا بگین این کد برا sub globals و...)!!!
ممنونم )))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
21 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.