nastaran 3 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ سلام به دوستان خوبم من میخوام استاتوس بارم به شکل تلگرام باشه ولی هرچقدر تلاش کردم موفق نشدم خواهش میکنم کمکم کنید اینم ای دی تلگرامم nastaran_nii@ اگه اینجا نشد لطفا تو تلگرام بهم یاد بدین دیگه دارم کلافه مشم ممنون میشم که کمکم کنید..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ سلام <item name="colorPrimaryDark">#000000</item> این خط رو تو فایل "theme.xml" در مسیر ریسورس ها اضافه کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ دقیقا نمیدونم راه منطقیش چیه اما شما بیا یه ابتکار از خودت نشون بده و شرط بزار که اگر drawer باز بود رنگ استاتوس بار مساوی باشه با رنگ دلخواهتون(ARGB با آلفای کمتر) و اگر بسته بود یک رنگ دیگه. کد تغییر رنگ نویگیشن و استاتوس بار هم: 'استاتوس بار Sub SetStatusBarColor(color As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setStatusBarColor", Array(color)) End If End Sub 'نویگیشن بار Sub SetNavigationBarColor(color As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setNavigationBarColor", Array(color)) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ شما باید theme بسازی و استاتوس با رو translucent کنی ، توی جاوا که خیلی راحته ، توی بیسیک باید خودتون xml و ... رو بسازین ، آموزشش اینجا هست : https://www.b4x.com/android/forum/threads/translucent-status-bar-navigation-keys.42614/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nastaran 3
سلام به دوستان خوبم
من میخوام استاتوس بارم به شکل تلگرام باشه
ولی هرچقدر تلاش کردم موفق نشدم
خواهش میکنم کمکم کنید
اینم ای دی تلگرامم
nastaran_nii@
اگه اینجا نشد
لطفا تو تلگرام بهم یاد بدین
دیگه دارم کلافه مشم
ممنون میشم که کمکم کنید.....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.