ali@ali 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من این لیست ویو رو دارم http://s6.uplod.ir/i/00554/sl55egv5a8p3.png میخوام برا هرکدوم از فصلاش یه فایل txt بزارم راهنمایی کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ ابتدا همون لیست ویو رو که سه تا آیتم داره رو در نظر بگیر ListView1.AddSingleLine2("فصل اول",1) ListView1.AddSingleLine2("فصل دوم ",2) ListView1.AddSingleLine2(" فصل سوم",3) حالا میخواهیم رو هرکدوم که کلیک شد بره به متن مورد نظر Select Case Value Case 1 StartActivity (aval) Case 2 StartActivity (dovom) Case 3 StartActivity (sevom) End Select برای لود فایل متنی هم که بهت گفتم در ضمن منبعد عنوان بهتری برای سوالات بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ ابتدا همون لیست ویو رو که سه تا آیتم داره رو در نظر بگیر ListView1.AddSingleLine2("فصل اول",1) ListView1.AddSingleLine2("فصل دوم ",2) ListView1.AddSingleLine2(" فصل سوم",3) حالا میخواهیم رو هرکدوم که کلیک شد بره به متن مورد نظر Select Case Value Case 1 StartActivity (aval) Case 2 StartActivity (dovom) Case 3 StartActivity (sevom) End Select برای لود فایل متنی هم که بهت گفتم در ضمن منبعد عنوان بهتری برای سوالات بزار تو اینجا Case 1 StartActivity (aval) Case 2 StartActivity (dovom) Case 3 StartActivity (sevom) منظورتون از(aval - dovom- sevcom) یه اکتیویتی جدیده... درصورتی که من با اکتیویتی مشکل ندارم با قرار دادن فایل txt توی اون اکتیویتی مشکل دارم تو هر اکتیویتی چجوری باید فایل txt مربوط و اضافه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali@ali 10
سلام
من این لیست ویو رو دارم http://s6.uplod.ir/i/00554/sl55egv5a8p3.png
میخوام برا هرکدوم از فصلاش یه فایل txt بزارم
راهنمایی کنید لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.