reza644 435 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ سلام سرویس pushe رو تو برنامم پیاده کردم ولی وقتی برنامه بستس پیام نمیاد چیکار کنم؟ حل شد از تنظیمات موبایلم بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، reza644 گفته است : سلام سرویس pushe رو تو برنامم پیاده کردم ولی وقتی برنامه بستس پیام نمیاد چیکار کنم؟ سلام عزیز من باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداره... مطمئنا یه جا اشتباه کردی از روی راهنمای متنیش برو جلو(تازه آپدیتش کردن) و منیفست مخصوص برنامه خودت رو دانلود کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ pushe رو تو ماین initialize نکنه باید سرویس بزنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ سلام من هم از سرویس پوشه استفاده میکنم به هیچ مشکلی بر نخوردم شما طبق اموزش خود سایت پوشه پیش برید هیچ مشکلی پیش نمیاد. منیفیست و ریسورس های پوشه مربوط به برنامه خودتون رو استفاده کنید به احتمال زیاد این مشکل شما از منیفیست و یا از لایبرری گوگل باید باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ در 21 دقیقه قبل، reza644 گفته است : pushe رو تو ماین initialize نکنه باید سرویس بزنم؟ نخیر باید توی همون main باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام
سرویس pushe رو تو برنامم پیاده کردم
ولی وقتی برنامه بستس پیام نمیاد
چیکار کنم؟
حل شد
از تنظیمات موبایلم بود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.