mr-edris 186 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ سلام به همه اقا b4a اخرین ورژن هستش اینم عکس sdk که دارم اینم اروری که میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ ریسورس ها رو پیدا نکرده شما باید ادرس ریسورس ها بدید بهش #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: J:\android\android-sdk\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: J:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #AdditionalRes: J:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\design\res, android.support.design اینم به مانیفست اضافه کنید SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") سورس پیش فرض appcompat ران بگیرید ببینید ارور میده؟! -راسی توی بیسیک4 6.3 نیازی به ادرس دهی ریسورس ها نیست احتمالا ورژن 2 رو دارید استفاده میکنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوست من آدرس بندی ریسورس هاتون درست نیست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
سلام به همه اقا b4a اخرین ورژن هستش
اینم عکس sdk که دارم
اینم اروری که میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.