majerajoo 161 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ سلاااام من داشتم رو پروژه ام کار میکردم لپ تابم خاموش شد و وقتیروشن کردن که برم تو پروزه ام با ارور زیر مواجه میشم فقطاین پروژه ام اینطوریه بقیه باز میشن یعنی اگه نشه درستش کرد.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ سلام توی سایت مرجع همچین خطایی مطرح شده بود https://www.b4x.com/android/forum/threads/the-given-key-was-not-present-in-the-dictionary.32956/ هرچی بقیه راهنمایی کرده بودن مشکل حل نشده و کاربر از BackUP قبلی پروژه استفاده کرده در نهایت... حالا کاری که من میگم انجام بدید... پروژه جدید ایجاد کنید و تمام ماژول ها و layout ها و فایل ها رو به پروژه جدید انتقال بدید. 99% مشکل حل خواهد شد نتیجه رو اطلاع بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ سلام ممنون از پاسختون مشکل اینه که من کدهای اصلیم توی مین هستش و همون ماژول هم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، majerajoo گفته است : سلام ممنون از پاسختون مشکل اینه که من کدهای اصلیم توی مین هستش و همون ماژول هم ارور میده تو new project فقط کدها رو copy past کنید توی Main ! اگه پروژه زیاد secret نیست پیوست کنید نگاش کنیم... راستی قبلش از منوی tools برید و clean project کنید شاید مشکل حل شد ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلاااام
من داشتم رو پروژه ام کار میکردم لپ تابم خاموش شد و وقتیروشن کردن که برم تو پروزه ام با ارور زیر مواجه میشم فقطاین پروژه ام اینطوریه بقیه باز میشن
یعنی اگه نشه درستش کرد....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.