berayan 90 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ سلام بنده با استفاده از دیتابیس اطلاعات رو میگیرم و از طریق لیمیت اونو به لیست میده اما یه مشکل دارم مثلا 13 تا شماره دارم با کد 10 تا اول میگیرم و میگم به صورت که خواستم چینشش رو تنظیم کن cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?",Array As String(10) ) دریافت اول به این صورت تنظیم میشه که درسته 1 . 10 . 11 . 12 . 13 . 2 . 3 . 4 .5 .6 حالا میام و اسکرول میکنم تا ادامه شماره ها رو بگیرم با این کد cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,10)) که باید این شماره هارو به لیست اضافه کنه 7 . 8 . 9 اما دوباره فقط سه شماره آخر دیتابس رو میگیره 11 . 12 . 13 این شماره ها قبلا به لیست اضافه شده اما دوباره به لیست اضافه میشه لیمت 13 شماره رو میگیره ولی در حالت اسکرول تنظیمات اصلی به هم میخوره و به صورت عادی و بر اساس چینش id اطلاعات دریافت میشه چرا ؟ با تشکر منتظر راهنمایی دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ مشکلم حل شد یه جا از کدام اشتباه بود name' . name' نوشته بودم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
بنده با استفاده از دیتابیس اطلاعات رو میگیرم و از طریق لیمیت اونو به لیست میده اما یه مشکل دارم
مثلا 13 تا شماره دارم
با کد 10 تا اول میگیرم و میگم به صورت که خواستم چینشش رو تنظیم کن
cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?",Array As String(10) )
دریافت اول به این صورت تنظیم میشه که درسته
1 . 10 . 11 . 12 . 13 . 2 . 3 . 4 .5 .6
حالا میام و اسکرول میکنم تا ادامه شماره ها رو بگیرم با این کد
cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,10))
که باید این شماره هارو به لیست اضافه کنه
7 . 8 . 9
اما دوباره فقط سه شماره آخر دیتابس رو میگیره
11 . 12 . 13
این شماره ها قبلا به لیست اضافه شده اما دوباره به لیست اضافه میشه
لیمت 13 شماره رو میگیره ولی در حالت اسکرول تنظیمات اصلی به هم میخوره و به صورت عادی و بر اساس چینش id اطلاعات دریافت میشه چرا ؟
با تشکر منتظر راهنمایی دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.