berayan 90 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 سلام بنده با استفاده از دیتابیس اطلاعات رو میگیرم و از طریق لیمیت اونو به لیست میده اما یه مشکل دارم مثلا 13 تا شماره دارم با کد 10 تا اول میگیرم و میگم به صورت که خواستم چینشش رو تنظیم کن cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?",Array As String(10) ) دریافت اول به این صورت تنظیم میشه که درسته 1 . 10 . 11 . 12 . 13 . 2 . 3 . 4 .5 .6 حالا میام و اسکرول میکنم تا ادامه شماره ها رو بگیرم با این کد cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,10)) که باید این شماره هارو به لیست اضافه کنه 7 . 8 . 9 اما دوباره فقط سه شماره آخر دیتابس رو میگیره 11 . 12 . 13 این شماره ها قبلا به لیست اضافه شده اما دوباره به لیست اضافه میشه لیمت 13 شماره رو میگیره ولی در حالت اسکرول تنظیمات اصلی به هم میخوره و به صورت عادی و بر اساس چینش id اطلاعات دریافت میشه چرا ؟ با تشکر منتظر راهنمایی دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 25 دی، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 مشکلم حل شد یه جا از کدام اشتباه بود name' . name' نوشته بودم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
بنده با استفاده از دیتابیس اطلاعات رو میگیرم و از طریق لیمیت اونو به لیست میده اما یه مشکل دارم
مثلا 13 تا شماره دارم
با کد 10 تا اول میگیرم و میگم به صورت که خواستم چینشش رو تنظیم کن
cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?",Array As String(10) )دریافت اول به این صورت تنظیم میشه که درسته
1 . 10 . 11 . 12 . 13 . 2 . 3 . 4 .5 .6
حالا میام و اسکرول میکنم تا ادامه شماره ها رو بگیرم با این کد
cur1 = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM yadasht where groh='number' ORDER BY name Asc LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,10))که باید این شماره هارو به لیست اضافه کنه
7 . 8 . 9
اما دوباره فقط سه شماره آخر دیتابس رو میگیره
11 . 12 . 13
این شماره ها قبلا به لیست اضافه شده اما دوباره به لیست اضافه میشه
لیمت 13 شماره رو میگیره ولی در حالت اسکرول تنظیمات اصلی به هم میخوره و به صورت عادی و بر اساس چینش id اطلاعات دریافت میشه چرا ؟
با تشکر منتظر راهنمایی دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.