saeed692 37 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ با سلام دوستان چجوری با استفاده از دسترسی روت قفل گوشی رو حذف کنم ممنون میشم اساتید توضیح بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، saeed692 گفته است : با سلام دوستان چجوری با استفاده از دسترسی روت قفل گوشی رو حذف کنم ممنون میشم اساتید توضیح بدن سلام یکم بیشتر توضیح بده دقیقا چیکار میخوای بکنی!؟ تا دقیق بتونیم راهنمایی کنیم، لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ سلام باید اول برنامه رو سرپرست دستگاه اضافه کنی و بعدش با کتاب خونه :administrator Dim s As AdminManager s.Enable("لطفا فعال کنید!!") s.ResetPassword("") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
saeed692 37
با سلام دوستان چجوری با استفاده از دسترسی روت قفل گوشی رو حذف کنم ممنون میشم اساتید توضیح بدن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.