mr-edris 186 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام ببخشید یه سوال دارم گذاشتن وب ویو توی برنامه کلا بازار بهش گیر میده یا نه؟ من برای ثب نام توی یه سایت مجبورم از وب ویو استفاده کنم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ نه استفاده از وب ویو موردی نداره، فقط در صورتی که کتاب ساخته بشه یا همچین کارهایی انجام بشه بازار منتظر نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام بازار اصلا لود صفحه وبسایت با وب ویو رو قبول نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام. بستگی داره ما چند نوع وب یوو داریم در نسخه های قبلی ، متن و تصاویر همانند پی دی اف و عکس بزرگنمایی میشه یعنی کاربر اگر بزرگنمایی گنه روی متن، نوشته ها بجای ست شدن بزرگ میشن و کاربر مجبوره با کشیدن انگشت ، متون چپ و راست رو بخونه. مثل حالت مشاهده یک سایت بصورت استاندارد در گوشی. بصورت استاندارد انجام بشه مشکلی نداره یعنی با بزرگنمایی صفحه ، متن و عکس خودشون ست بشن ، مثل حالت مشاهده یک سایت بصورت نسخه موبایل امیدوارم متوجه شده باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr-edris 186
سلام ببخشید یه سوال دارم
گذاشتن وب ویو توی برنامه کلا بازار بهش گیر میده
یا نه؟
من برای ثب نام توی یه سایت مجبورم از وب ویو استفاده کنم ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.