amir1999 81 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام من یه تاپیک زدم برای تشخیص تکون دادن گوشی ولی خب نتیجه نگرفتم(البته هنوز) حالا توی سایت مرجع یه سورس پیدا کردم که shake(تکون دادن)رو تشخیص میده اما تاوقتی که توی برنامه باشی تشخیص میده سورس رو پیوست کردم...میخوام وقتی حتی بیرون از برنامه گوشی تکون داده شد اکتیویتی main اجرا بشه اگه کسی بلده بهم بگه کدارو تغییر بدم یا سورس رو درست کنه تشکر shake example.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smart 43 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز بفرمایید ... ☺ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ در 57 دقیقه قبل، smart گفته است : سلام دوست عزیز بفرمایید ... ☺ ممنون اما... اینم درست همونی بود که واسش تاپیک زدم(ارور میداد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir1999 81
سلام
من یه تاپیک زدم برای تشخیص تکون دادن گوشی ولی خب نتیجه نگرفتم(البته هنوز)
حالا توی سایت مرجع یه سورس پیدا کردم که shake(تکون دادن)رو تشخیص میده اما تاوقتی که توی برنامه باشی تشخیص میده
سورس رو پیوست کردم...میخوام وقتی حتی بیرون از برنامه گوشی تکون داده شد اکتیویتی main اجرا بشه
اگه کسی بلده بهم بگه کدارو تغییر بدم یا سورس رو درست کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.