ali7125 2 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام من توی یه جدول چند رکورد به صورت نامنظم دارم که select کردم میخوام با مقدار value هاشون آرایه بسازم مثلا مثل این جدول که دسته های اون هایی که 1 هستن رو میخوام با آرایه ای برابر بشه. a(1)=hello a(2)=wellcome a(3)=thanks با چه کدی میتونم تنظیم کنم که اونهایی که دسته شون با هم برابره توی یک آرایه باشن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali7125 2 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali7125 2 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ چرا کسی جواب نمیده؟ نمیشه ساخت؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام SELECT value FROM نام جدول WHERE daste=1 کد بالا برای انتخاب ستون value باشرط daste=1 CursorName.getstring("value") این هم برای خواندن ستون value لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali7125 2
سلام
من توی یه جدول چند رکورد به صورت نامنظم دارم که select کردم میخوام با مقدار value هاشون آرایه بسازم
مثلا مثل این جدول که دسته های اون هایی که 1 هستن رو میخوام با آرایه ای برابر بشه.
a(1)=hello a(2)=wellcome a(3)=thanks
با چه کدی میتونم تنظیم کنم که اونهایی که دسته شون با هم برابره توی یک آرایه باشن؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.