rezanaseri 6 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ من یک پروژه اندروید دارم که توش از صفحات وب ویو زیادی استفاده می شه می خواستم بدونم از یک اکتیویتی برای این کار میشه استفاده کرد و بقیه صفحات را به این اکتیویتی ارجاع داد ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ خب شما با دوتا اکتیویتی این کار رو میتونید انجام بدید ابتدا صفحات وب خود را به این شکل نام گذاری کنید مثلا : webfile0.html webfile1.html ... webfile10.html اکتیویتی اول تو قسمت پروسس گلوبال یه متغیر از نوع عددی تعریف میکنی Sub Process_Globals dim count as int End Sub داخل ساب کلیک لیست ویو مشخص میکنی که کدوم صفحه وب رو میخوای Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) count=Position StartActivity(activity2) End Sub و حالا اکتیویتی 2 هرجایی که صفحات وب رو به وب ویوت میدی به این صورت عمل کن webview1.LoadUrl("file:///android_asset/webfile"&activity1.count&".html") خیلی ساده موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ با سلام \مثلا به این صورت است می توان عمل کرد ابتدا یه متغیر از نوع string تعرف کنیم (مثلا a1) a1:www.test.com/page1 a2:www.test.com/page2 بعد webview1.LoadUrl("a"&activity1.count&"") در این صورت پسوند .html دیگه در آخرش نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ بله ولی تعداد صفحات وب زیاده و اکتیویتی های زیادی به این صفحات وصلند فقط می خوام از حداقل اکتیویتی استقاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ با سلام \مثلا صفحات وب من به این صورت است www.test.com/page1 www.test.com/page2 www.test.com/page3 - - - www.test.com/page10 طریقه نامگذاری به چه صورت است ؟ میشه بیشتر توضیح بدید یه سوال دیگه با این اوصاف من از اسفاده کردن از اکتیویتی های زیاد خلاص میشم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، rezanaseri گفته است : با سلام \مثلا صفحات وب من به این صورت است www.test.com/page1 www.test.com/page2 www.test.com/page3 - - - www.test.com/page10 طریقه نامگذاری به چه صورت است ؟ میشه بیشتر توضیح بدید یه سوال دیگه با این اوصاف من از اسفاده کردن از اکتیویتی های زیاد خلاص میشم؟ دوستمون فرمودن تو پست بالا ... به این صورت میشه واسه ادرس شما webview1.LoadUrl("http://www.test.com/page"&activity1.count&".html") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام اگه منظورت اینه که برای نمایش همه صفحات وب از یک اکتیویتی استفاده کنی! بله امکانش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
من یک پروژه اندروید دارم که توش از صفحات وب ویو زیادی استفاده می شه
می خواستم بدونم از یک اکتیویتی برای این کار میشه استفاده کرد و بقیه صفحات را به این اکتیویتی ارجاع داد
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.