majerajoo 161 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید بببخشید من بیشتر سورسهای متریالم رو که باز میکنم یک ارور یکسان دریافت میکنم یعنی کامپایل میشه روی گوشی این اروررو میده و وقتی هم دیباگ میگیرم به اکتیویتی لود لایوت گیر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ احتمالا این سورس ها با اپکامپت 2 ساخته شدن و الان دارید با نسخه ی جدید اپکامپت ران میگیرید اول اینکه حتما از نسخه ی 3.3 اپکامپت استفاده کنید دوم اینکه هر لایوت رو باز کنید از کاستوم ویوهایی که استفاده کنید یکبار روشون کلید کنید روی تمام اون ها و در تمام لایوت ها سپس لایوت رو سیو کنید با این کار برنامه قابلیت کاستوم ویوی که به نسخه ی جدید اپکامپت اضافه شده رو میشناسه و اینجوری مشکل شما حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : احتمالا این سورس ها با اپکامپت 2 ساخته شدن و الان دارید با نسخه ی جدید اپکامپت ران میگیرید اول اینکه حتما از نسخه ی 3.3 اپکامپت استفاده کنید دوم اینکه هر لایوت رو باز کنید از کاستوم ویوهایی که استفاده کنید یکبار روشون کلید کنید روی تمام اون ها و در تمام لایوت ها سپس لایوت رو سیو کنید با این کار برنامه قابلیت کاستوم ویوی که به نسخه ی جدید اپکامپت اضافه شده رو میشناسه و اینجوری مشکل شما حل میشه ممنون مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ ببخشید تو یکی از سورس هام هم این ارور میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPppppppppppppppp لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام خسته نباشید
بببخشید من بیشتر سورسهای متریالم رو که باز میکنم یک ارور یکسان دریافت میکنم
یعنی کامپایل میشه روی گوشی این اروررو میده
و وقتی هم دیباگ میگیرم به اکتیویتی لود لایوت گیر میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.