vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سلام. سوال عجیبیه ولی خب به مشکل بر خوردم. من چندتا تا باتون دارم، باتون اصلیم مقدارش اینجوریه: 123005 حالا میخوام این مقادیر رو ببخشم، چجوری؟ باتون های بعدی هر کدوم یه عدد وردارن به ترتیب : باتون اولی = 1 باتون دومی = 2 باتون سومی=3 باتون چهارمی = 0 باتون پنجمی = 0 باتون ششم =5 یعنی مقادیر پخش بشه بین باتون های بعدی. امکان داره عایا؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، softir گفته است : سلام بله می شه چنین کاری کرد براتون ساختم . سورس + apk دانلود کنید : http://s9.picofile.com/file/8273257426/Tagsim_btn.zip.html عاقا دمت گرم، برم تست بزنم. تشکر فراوان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، vistamobile گفته است : سلام. سوال عجیبیه ولی خب به مشکل بر خوردم. من چندتا تا باتون دارم، باتون اصلیم مقدارش اینجوریه: 123005 حالا میخوام این مقادیر رو ببخشم، چجوری؟ باتون های بعدی هر کدوم یه عدد وردارن به ترتیب : باتون اولی = 1 باتون دومی = 2 باتون سومی=3 باتون چهارمی = 0 باتون پنجمی = 0 باتون ششم =5 یعنی مقادیر پخش بشه بین باتون های بعدی. امکان داره عایا؟؟ سلام بله می شه چنین کاری کرد براتون ساختم . سورس + apk دانلود کنید : http://s9.picofile.com/file/8273257426/Tagsim_btn.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام. سوال عجیبیه ولی خب به مشکل بر خوردم. من چندتا تا باتون دارم، باتون اصلیم مقدارش اینجوریه:
123005
حالا میخوام این مقادیر رو ببخشم، چجوری؟
باتون های بعدی هر کدوم یه عدد وردارن به ترتیب :
باتون اولی = 1
باتون دومی = 2
باتون سومی=3
باتون چهارمی = 0
باتون پنجمی = 0
باتون ششم =5
یعنی مقادیر پخش بشه بین باتون های بعدی.
امکان داره عایا؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.