taha1371 84 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سلام میکم من این اموزش دیدم ودوتا سوال دارم دیروز داخل خود موضوع پست گذاشتم کسی جواب نداد میگم اگه بخوام یه باتوم بزارم بعد کلیک کنه ببینه بروز رسانی هست چکار کنم و یه سوال دیگه طبق این اموزش هروقت برنامه باز بشه اعلام میکنه که هست یا نه حالا مشه کاری کرد که مثه شریت هروقت که نسخه بروز امد فقط اعلام کنه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ من با این کتابخونه کار نکردم ولی احتمال زیاد میتونی شرط بزاری که بعد از چک کردن اگر نسخه جدید وجود داشت درخواست بروزرسانی کنه دیگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ البته اگر یه زمان خاصی مد نظرتونه میتونید یه متغییر تعریف کنید و بگید که اگر از تاریخ فلان گذشت یه صفحه قرمز باز بشه وتا کاربر آپدیت نکرده صفحه نره البته این یه نظره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سلام راهی که به نظر من میرسه حالت دستی هست شما تو یه دیتابیست داخلی ورژن برنامه رو بزار و تو یه دیتابیس انلاین اخرین ورژن رو عددش بزار بعد بگو اگه این دوتا مساوی هم باشن که برنامه بروزه اگه نبود که بگه اپدیت اومده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ ممنون خوب حالا اگه بخوام طبق این اموزش که گذاشتن یه دکمه بزارم که چک کنه باید چکار کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، taha1371 گفته است : ممنون خوب حالا اگه بخوام طبق این اموزش که گذاشتن یه دکمه بزارم که چک کنه باید چکار کنم لازم نیست شما چک کنید خود بازار یه سرویس داره که یک مقدار رو برمیگردونه اگر نسخه ی جدید تر منتشر شده باشه و این کتابخونه میاد اون مقدار برگشتی رو میگیره تنها کاری که شما باید کنید اینه داخل ساب روتین مربوط به این کتابخونه بیاین شرط بگذارید که اگر نسخه ی جدید منتشر شده باشه حالا یه پیغام دیالوگ و یا اون کاری که میخواین انجام بدید براتون انجام بده 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ در 8 دقیقه قبل، امین پوراباذری گفته است : لازم نیست شما چک کنید خود بازار یه سرویس داره که یک مقدار رو برمیگردونه اگر نسخه ی جدید تر منتشر شده باشه و این کتابخونه میاد اون مقدار برگشتی رو میگیره تنها کاری که شما باید کنید اینه داخل ساب روتین مربوط به این کتابخونه بیاین شرط بگذارید که اگر نسخه ی جدید منتشر شده باشه حالا یه پیغام دیالوگ و یا اون کاری که میخواین انجام بدید براتون انجام بده مشه یه سورس یا کد بدین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، taha1371 گفته است : مشه یه سورس یا کد بدین داخل همین پست آقای شاهدی توضیح دادن کامل همراه مثال نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۵ واسه اعلام کردن بروزرسانی از سایت پوشه هم میتونید استفاده کنید خیلی هم راحته 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.