seyed_27 170 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ بسمه تعالی یه سوالی که تا حالا درست و حسابی بهش جواب داده نشده برای طراحی database کتابی که فصل ها و عناوین متعدد داره چه باید کرد یه چیزی شبیه ترکیب ذیل و اینکه چطور میشه براش علاقه مندی ساخت فصل 1: عنوان 1 عنوان 2 عنوان 3 عنوان 3-1 عنوان 3-2 عنوان 3-2-1 عنوان 3-2-2 . . . فصل 2: . . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ حساب که نمیشه کرد دیدی نستم اونوقت چی بعد شما تمومش کنید هرجا مشکل داشتید تو انجمن بپرسید چشم بتونم جوابتونو میدم*تک قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ دم هرچی بچه جونوبه گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehadi 16 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چند روزه دارم بررسی می کنم هر چی bo و id رو عوض کردم درست نشد که نشد حتی تو دیتابیس یه ردیف دیگه هم اضافه کردم بازم درست نمایش نمی ده یعنی متن مربوط به هر زیر مجموعه رو نشون نمیده مخصوصا تو گروه های دوم سوم مشکل داره والا دیگه ذهنم کار نمی کنه. دوستان کمک فوری لطفا !!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
یه سوالی که تا حالا درست و حسابی بهش جواب داده نشده
برای طراحی database کتابی که فصل ها و عناوین متعدد داره چه باید کرد یه چیزی شبیه ترکیب ذیل و اینکه چطور میشه براش علاقه مندی ساخت
فصل 1:
عنوان 1
عنوان 2
عنوان 3
عنوان 3-1
عنوان 3-2
عنوان 3-2-1
عنوان 3-2-2
.
.
.
فصل 2:
.
.
.
.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
23 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.