hamidspeed 20 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ سلام به همگی من میخوام یه قاب عکس درست کنم به این صورت که یه عکس رو از گالری انتخاب کنم و داخل یه قاب عکس بزارم و بتونم روش یه نوشته بنویسم دوستان هرکی میتونه کمک کنه چون نمیدونم چیکار باید کنم . کلا الان ذهنمو درگیر کرده در ضمن من تازه کار هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ درود شما متیونید Label رو روی عکس نمایش بدید و همه ی اجزاتون هم روی یک پنل باشن... در نهایت هر کاری که انجام دادید بعدش بیایید از Panel عکس بگیرید و ذخیره کنید روش عکس گرفتن از پنل و ... هم توی انجمن هستش و اموزش داده شده. یه جست و جوی ریز 1-2 دقیقه ای کنید تاپیکش رو پیدا میکنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidspeed 20
سلام به همگی
من میخوام یه قاب عکس درست کنم به این صورت که یه عکس رو از گالری انتخاب کنم و داخل یه قاب عکس بزارم و بتونم روش یه نوشته بنویسم
دوستان هرکی میتونه کمک کنه چون نمیدونم چیکار باید کنم . کلا الان ذهنمو درگیر کرده
در ضمن من تازه کار هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.