smm1378 2 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ سلام خدمت اساتید محترم مخصوصا جناب ارتا. در استفاده از لایبرری ahviewpager مشکلی دارم :| بعضی لایوت ها رو در پنل لود نمیکنه!! مثلا در کد زیر من یک لایوت (حاوی چند باتن) در پنل فراخوانی کردم : Dim p2 As Panel p2.Initialize("") p2.Color = Colors.RGB(255,255,255) p2.LoadLayout("luser") PC.AddPage(p2, "پروفایل من") و خروجی هم درست نشون میده (طبق عکس) : ولی با این دستور یک لایوت دیگه فراخوانی کردم ولی در نتیجه نشون نمیده! (لایوت حاوی یک list view است) دستور: Dim p4 As Panel p4.Initialize("") p4.Color = Colors.RGB(255,255,255) p4.LoadLayout("Lmag") ' magvie codes -------------------------------------------------------- listmag.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER listmag.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.Black File.Copy(File.DirAssets,"data.db",File.DirInternal,"data.db") sq.Initialize(File.DirInternal,"data.db",False) cs = sq.ExecQuery("SELECT id,title FROM dastor_pokht") For i = 0 To cs.RowCount - 1 cs.Position = i listmag.AddSingleLine2(cs.GetString("title"),cs.GetInt("id")) Next cs.Close PC.AddPage(p4, "مگ") اینم تصویر: -------------------------------------------------------------------------------------------------------- این درحالیه که وقتی محتوات لایوت رو عوض میکنم نشون میده!(یعنی بجای لیست ویو یک وب ویو گزاشتم!) بنظرتون مشکل از چیه و چجوری حلش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ سلام شما این سورس کد رو ببینید » https://answercenter.ir/topic/12200-ایجاد-لیست-سفارشی-در-viewpager/ به نتیجه ای نرسیدید اعلام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smm1378 2 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ ممنون استاد! متوجه شدم عجب اشتباهایی که نمیکنه آدم برای باقی دوستان : کد های مربوط به اظافه کردن آیتم به لیست ویو رو در خارج از پنل بنویسید :| (یعنی جایی که پنل رو به عنوان یک page برای ahviewpager تعریف میکنید. ممنون آقای آرتا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smm1378 2
سلام خدمت اساتید محترم مخصوصا جناب ارتا.
در استفاده از لایبرری ahviewpager مشکلی دارم :|
بعضی لایوت ها رو در پنل لود نمیکنه!! مثلا در کد زیر من یک لایوت (حاوی چند باتن) در پنل فراخوانی کردم :
Dim p2 As Panel p2.Initialize("") p2.Color = Colors.RGB(255,255,255) p2.LoadLayout("luser") PC.AddPage(p2, "پروفایل من")
و خروجی هم درست نشون میده (طبق عکس) :
ولی با این دستور یک لایوت دیگه فراخوانی کردم ولی در نتیجه نشون نمیده! (لایوت حاوی یک list view است)
دستور:
Dim p4 As Panel p4.Initialize("") p4.Color = Colors.RGB(255,255,255) p4.LoadLayout("Lmag") ' magvie codes -------------------------------------------------------- listmag.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER listmag.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.Black File.Copy(File.DirAssets,"data.db",File.DirInternal,"data.db") sq.Initialize(File.DirInternal,"data.db",False) cs = sq.ExecQuery("SELECT id,title FROM dastor_pokht") For i = 0 To cs.RowCount - 1 cs.Position = i listmag.AddSingleLine2(cs.GetString("title"),cs.GetInt("id")) Next cs.Close PC.AddPage(p4, "مگ")
اینم تصویر:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
این درحالیه که وقتی محتوات لایوت رو عوض میکنم نشون میده!(یعنی بجای لیست ویو یک وب ویو گزاشتم!)
بنظرتون مشکل از چیه و چجوری حلش کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.