chizi 6 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ سلام . من اموزش هایی که در این رابطه بود رو دیدم ولی همش فایل gif داخل خود پروژه بود ایا راهی هستی که بشه لینک یک عکس با فرمت gif رو به برنامه بدیم و باز به صورت متحرک اجرا بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید متشکر از پاسخ های شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
chizi 6 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ مثالی چیزی ازش دارین . من یکم تازه کارم خیلی نمیدونم کی به کیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، chizi گفته است : مثالی چیزی ازش دارین . من یکم تازه کارم خیلی نمیدونم کی به کیه توی پست توضیح داده شده که چطور استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
chizi 6
سلام .
من اموزش هایی که در این رابطه بود رو دیدم ولی همش فایل gif داخل خود پروژه بود
ایا راهی هستی که بشه لینک یک عکس با فرمت gif رو به برنامه بدیم و باز به صورت متحرک اجرا بشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
متشکر از پاسخ های شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.