azad222 33 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ سلام من یک ایمیج از جنی موژن از اینترنت دانلود کردم و اون را در مسیر زیر کپی کردم. C:\Users\azad222\AppData\Local\Genymobile\Genymotion\ova و روی اون دوبار کلیک کردم وقتی در برنامه جنی موژن روی اون مورد کلیک می کنم و استارت می کنم خطای در عکس زیر میاد. مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سلام توجه داشته باشید برنامه Genymotion تنهایی کار نمیکنه و به برنامه شبیه ساز Oracle VM VirtualBox نیاز داره. شما این برنامه رو هم باید نصب داشته باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
azad222 33 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ در 7 دقیقه قبل، مهدی صیدی عشقی گفته است : سلام توجه داشته باشید برنامه Genymotion تنهایی کار نمیکنه و به برنامه شبیه ساز Oracle VM VirtualBox نیاز داره. شما این برنامه رو هم باید نصب داشته باشید سلام این رو هم (برنامه ویرچوال باکس) نصب کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ فایلی که دانلود کردید رو ایمپورت کنید داخل ویرچوال باکس بعد برنامه ویرچوال باکس رو اجرا کنید بعد برنامه جنی موشن رو اجرا کنید بعد اون اندروید مربوطه رو ران کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
azad222 33
سلام
من یک ایمیج از جنی موژن از اینترنت دانلود کردم و اون را در مسیر زیر کپی کردم.
C:\Users\azad222\AppData\Local\Genymobile\Genymotion\ova
و روی اون دوبار کلیک کردم وقتی در برنامه جنی موژن روی اون مورد کلیک می کنم و استارت می کنم خطای در عکس زیر میاد.
مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.