misagh.slm 1 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ موقع ران تو حالت release هیچ اروری ندارم ولی وقتی میزارم تو حالت debug ارور میده چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، misagh.slm گفته است : موقع ران تو حالت release هیچ اروری ندارم ولی وقتی میزارم تو حالت debug ارور میده چی کار کنم دقیقا متن ارور رو کپی کن بفرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
misagh.slm 1 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ B4A version: 5.80 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.09s) Compiling layouts code. (0.03s) Generating R file. (0.04s) Compiling debugger engine code. Error javac 1.7.0_51 shell\src\ali\navid\main.java:11: error: package anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes does not exist import anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes.B4XClass; ^ 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
misagh.slm 1
موقع ران تو حالت release هیچ اروری ندارم ولی وقتی میزارم تو حالت debug ارور میده
چی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.