اندرویدستان 90 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سلام من یه اپلیکیشن شبیه به کافه بازار درست کردم با این تفاوت که با جای قراردادن برنامه موبایلی, گل و گلدان در آن قرار میدهند. تمامی موارد تایید و حق عضویت شبیه به کافه بازار هست. خوشحال میشم برنامه رو ببینید و نقاط قوت و ضعف برنامه رو به من بگید. با تشکر لینک دانلود: http://golbazzar.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ سلام ایده خیلی خوبی دارید ولی ظاهرش به نظرم خیلی بده چون با الهام از کافه بازاره حداقل رنگشو عوض میکردید آیکونش هم همینطور با توجه به گرافیک تقلیدیش حس خوبی نسبت بهش نداشتم ولی بازم میگم ایده خیلی خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ ایده اتون خیلی قشنگه خیلی خیلی خوشم اومد ولی اگه بخوام روک بگم حرفمو اصلا از طراحی وبسایت خوشم نیومد روش وقت بزار به نتیجه میرسی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.