Hayperapp 18 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سلام خواستم بدونم چجوری متن هام رو دقیقا مثل عکس زیر فراخوانی کنم .. ایا با لیست ویو میشه یا نه .. اگه میشه یه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، mobah گفته است : ما دوتا اکتیویتی داریم یکی به اسم book1 و یکی به اسم book2 در اولی باتون Button1 و در دومی هم باتون Button2 را داریم. حالا چطوری میشه روی Button2 در اکتیویتی دوم book2 کلیک کنیم بعد بیاد اکتیویتی اول book1 رو اجرا کنه و بعد از اجرا بره Button1 رو کلیک کنه. داریم همچین چیزی در هم اکنون، Hayperapp گفته است : سلام خواستم بدونم چجوری متن هام رو دقیقا مثل عکس زیر فراخوانی کنم .. ایا با لیست ویو میشه یا نه .. اگه میشه یه راهنمایی کنید اگه مشکل داری توش . بگو برات یک نمونه بسازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ در 30 دقیقه قبل، softir گفته است : اگه مشکل داری توش . بگو برات یک نمونه بسازم ببخشید با UltimateListView هم میشه درست کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، amral گفته است : ببخشید با UltimateListView هم میشه درست کرد؟ متاسفانه بلد نیستم خوب با این کتاب خونه کار کنم لذا نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ درود به صورت مولتی پنل با دیتابیس کار کنید بسیار راحت میتونید همچین چیزی رو پیاده سازی کنید... آموزش تصویریش هم خودم توی انجمن گذاشتم خیلی وقت پیش. متیونید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سلام به نظر من از مولتی پنل استفاده کنی عالی میشه با لیست ویو هم میشه ولی جالب در نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Hayperapp 18
سلام
خواستم بدونم چجوری متن هام رو دقیقا مثل عکس زیر فراخوانی کنم .. ایا با لیست ویو میشه یا نه .. اگه میشه یه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.