Amral 83 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ با سلام ببخشید میخواستم بدونم چجوری میشه یک کاری کرد که همزمان با پخش یک فایل صوتی لیست ویو هم اسکرول بشه؟ به عنوان مثال ما یک دعای صوتی داریم که متن دعا تو لیست ویو هست، میخوایم وقتی دعا خونده میشه همزمان ایتم های بعدی لیست ویو در بالای صفحه قرار بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، softir گفته است : دیدم حجمش بالاس در حالی که مال بنده 1 مگ نه منظورم این بود که این برنامه از فایل صوتی یک تکه استفاده کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، amral گفته است : نه منظورم این بود که این برنامه از فایل صوتی یک تکه استفاده کرده فکر کردم نرم افزار بریدن فایل صوتی رو که نام بردی رو می گی . اون یکی نرم افزار که لینک دادی رو رفتم عکسش رو دیدم تو کافه بازار امام دانلود نکردم و لی می دونم منظورت چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ به کتابخونه ای چیزی نیاز داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/08/25, 18:51:17، amral گفته است : خیلی ممنون از پاسختون یعنی شما میگین تنها ایرادی که فایل صوتی طولانی داره اینه که یه کم کدنویسیش بیشتر میشه؟ حقیقتش من میخوام برنامه ام رو (بخش پخش دعاش ) مثل این برنامه درست کنم http://yon.ir/5Zcu خیلی ممنون از راهنماییتون ببخشید برنامه Free Audio Editor هم خوبه برای این کار؟ nemidonam vali ini ke goftam az behtarinas لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، amral گفته است : به کتابخونه ای چیزی نیاز داره؟ سلام بفرما این یک نمونه کد Sub Globals Private ListView1 As ListView Dim ip As Int = 0 End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("L1") For i = 0 To 20 ListView1.AddSingleLine(i) Next End Sub Sub Button1_Click If ip < ListView1.Size Then ip = ip + 1 ListView1.SetSelection(ip) Else ip = 0 ListView1.SetSelection(ip) End If End Sub که می تونی تو رویداد تموم شدن صدا بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ در 7 ساعت قبل، softir گفته است : فکر کردم نرم افزار بریدن فایل صوتی رو که نام بردی رو می گی . اون یکی نرم افزار که لینک دادی رو رفتم عکسش رو دیدم تو کافه بازار امام دانلود نکردم و لی می دونم منظورت چیه آهان فقط ببخشید فرمودین که برای تغییر رنگ چیکار باید کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، softir گفته است : سلام بفرما این یک نمونه کد Sub Globals Private ListView1 As ListView Dim ip As Int = 0 End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("L1") For i = 0 To 20 ListView1.AddSingleLine(i) Next End Sub Sub Button1_Click If ip < ListView1.Size Then ip = ip + 1 ListView1.SetSelection(ip) Else ip = 0 ListView1.SetSelection(ip) End If End Sub که می تونی تو رویداد تموم شدن صدا بنویسی آقا خیلی ممنون فقط امکانش هست یه توضیح مختصر هم بدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، amral گفته است : آهان فقط ببخشید فرمودین که برای تغییر رنگ چیکار باید کرد؟ تو انجمن و اینترنت گشتم . با لیست ویو عادی نمیشه چنین کاری کرد بله باید از کتاب خونه AriaListView استفاده کنی ( که پولی بنظرم تو انجمن اسمش رو بگرد ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amral 83
با سلام
ببخشید میخواستم بدونم چجوری میشه یک کاری کرد که همزمان با پخش یک فایل صوتی لیست ویو هم اسکرول بشه؟
به عنوان مثال ما یک دعای صوتی داریم که متن دعا تو لیست ویو هست، میخوایم وقتی دعا خونده میشه همزمان ایتم های بعدی لیست ویو در بالای صفحه قرار بگیره
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
28 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.