سلام به همه عزیزان و اساتید بزرگوار انجمن مخصوصا شما دوست عزیز
با توجه به اینکه برنامه ای قدیمی رو به روز رسانی کردم و محتوا بسیار سنگین شده و دیتابیس شامل موسیقی و عکس و ... هست و حدود 15 مگ حجم داره
می خاستم بدونم بهترین پیشنهاد شما برای این دیتابیس چی هست
1_بهتره همراه برنامه باشه و با برنامه در اپ استورها قرار بدم؟
2-در هاست قرار بدم و کار بر بعد از دانلود و خرید برنامه پیامی رو در یافت کنه مبنی بر نبودن اطلاعات و به هاست متصل بشه و دیتابیس رو دانلود کنه
در مورد دوم هیچ تجربه ای ندارم و نمی دونم چی کار باید بکنم !!
فقط میتونم فایل رو رو هاست قرار بدم و در بیسیک با کتابخانه استاد شاهدی دانلود کنم در برنامه
ولی درباره امنیت دیتابیس و مشکلات اینترنت که ممکنه به وجود بیاد یا خالی نبودم حافظه دستگاه کار به مقدار 15 مگابایت و ... هیچ اطلاعاتی ندارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید بزرگوار انجمن مخصوصا شما دوست عزیز
با توجه به اینکه برنامه ای قدیمی رو به روز رسانی کردم و محتوا بسیار سنگین شده و دیتابیس شامل موسیقی و عکس و ... هست و حدود 15 مگ حجم داره
می خاستم بدونم بهترین پیشنهاد شما برای این دیتابیس چی هست
1_بهتره همراه برنامه باشه و با برنامه در اپ استورها قرار بدم؟
2-در هاست قرار بدم و کار بر بعد از دانلود و خرید برنامه پیامی رو در یافت کنه مبنی بر نبودن اطلاعات و به هاست متصل بشه و دیتابیس رو دانلود کنه
در مورد دوم هیچ تجربه ای ندارم و نمی دونم چی کار باید بکنم !!
فقط میتونم فایل رو رو هاست قرار بدم و در بیسیک با کتابخانه استاد شاهدی دانلود کنم در برنامه
ولی درباره امنیت دیتابیس و مشکلات اینترنت که ممکنه به وجود بیاد یا خالی نبودم حافظه دستگاه کار به مقدار 15 مگابایت و ... هیچ اطلاعاتی ندارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.