amirsafari 116 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان من دیتا رو با import کردن و فرمت UTF8 وارد نویکت کردم ولی این مشکل گیر کردم. لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/08/27, 21:55:21، arastooms گفته است : سلام چه فایلی ایمپرت کردید؟ اکسل بوده یا .... و آیا قبل از ایمپرت فونتها درست دیده میشه؟ بیشتر توضیح بدید شاید بتونم راهنمایی کنم موفق باشید سلام چند نوع فایل رو تست کردم ولی فایده نداره (ینی xml و cvs و txt و ...) توی مبدا فونت ها و همه چی ا.کیه ولی توی مقصد ب هم میریزه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ سلام چه فایلی ایمپرت کردید؟ اکسل بوده یا .... و آیا قبل از ایمپرت فونتها درست دیده میشه؟ بیشتر توضیح بدید شاید بتونم راهنمایی کنم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ سلام ویژه شما : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است : سلام ویژه شما : سلام ممنون بابت اموزش ولی اینو بلد بودم من فایل دیتا بیسم رو به شما میدم ببینید میتونید امپورتش کنید با فرمت txt dbForAnswercenter.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان من دیتا رو با import کردن و فرمت UTF8 وارد نویکت کردم ولی این مشکل گیر کردم.
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.