esmaeil57 64 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام يه مشکل عجيب برام پيش اومده. اينه که دو تا برنامه نوشتم. يکيش قبلا نصب کردم و يکى ديگه رو وقتى نصب ميکنم جايگزين قبلى ميشه! چرا؟؟؟؟؟ اسم برنامه ها هم با هم فرق داره و هر کدوم يه چيز جداست و ربطى هم به يکديگر نداره. ممنون اگه کسى راهنمايي کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ دوست عزیز پکیج نیم وقتی یکی باشه مسلما جایگزین میشه پکیج نیم رو تغیر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ منظورتون نام پکیجه؟ ولی من نام رو یکی نذاشتم!!!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اینارو تغییر دادی؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ آره دقیقاً . اگه نیازه حتی تصویر رو پیوست کنم. باور کنید هنگ کردم ! نام یکی نیست ولی این دوتا برنامه با کمال پررویی جایگزین میشن!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ آها اون گزینه پکیج تنها که نوشته است؟ اون رو پیغام خطا میده!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ منظورتونو نگرفتم میشه واضحه تر بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
esmaeil57 64
سلام
يه مشکل عجيب برام پيش اومده. اينه که دو تا برنامه نوشتم. يکيش قبلا نصب کردم و يکى ديگه رو وقتى نصب ميکنم جايگزين قبلى ميشه! چرا؟؟؟؟؟
اسم برنامه ها هم با هم فرق داره و هر کدوم يه چيز جداست و ربطى هم به يکديگر نداره.
ممنون اگه کسى راهنمايي کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.