حسین شیخ بارانی 37 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان چه جور مقدار 2 متغیر از نوع int رو از هم کم کنیم خب من کد پاین نوشتم که خطا داد Dim limit As Int =0 Dim s1 As Int =0 s1 =job.GetString - rowCount s1=limit لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، hosseinsheikhbarani گفته است : سلام دوستان چه جور مقدار 2 متغیر از نوع int رو از هم کم کنیم خب من کد پاین نوشتم که خطا داد Dim limit As Int =0 Dim s1 As Int =0 for i = job.rowCount to 0 i = i - 1 s1 = job.GetString2( job.rowCount - i) limit = s1 next اینجوری تقریبا درسته دقیقا بگو چی می خوای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین شیخ بارانی 37 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام ممنون با این کد حل شد با این کد مقدار لیمیت رو برابر با دیتای که از کسر داده های آفلاین و داده های دیتابیس آنلاین هست قرار می دادم و از دانلد بیش از نیاز دیتا جلو گیری می کنم Activity.Tag=job.GetString Button1.Tag=rowCount s1 =Activity.Tag-Button1.Tag limit=s1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حسین شیخ بارانی 37
سلام دوستان
چه جور مقدار 2 متغیر از نوع int رو از هم کم کنیم
خب من کد پاین نوشتم که خطا داد
Dim limit As Int =0 Dim s1 As Int =0 s1 =job.GetString - rowCount s1=limit
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.