parsixa 35 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ، خسته نباشید ... متاسفه نحوه پاسخ به سوالات توی این انجمن بسیار ضعیفه و اصلا بحث رو منحرف میکنه به مقالات بی ربط با موضوع ... میخواستم برای 20 عدد باتون یه اسکرول ویو بگزارم .. همه ابجکت های لازم برای پیاده سازی + کد ک دقیقا بشه با اون همچین کاری کرد رو بفرمایید .. ممنونم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ بیا از این استفاده کن و بعدی توی دیزاینر یه سایز خیلی بزرگ بزن واسه دیزاینرت و 20تا باتن قرار بده خود اسکرول میشه البته این که میگم بزرگ کن دستی هست میتونی با دیتابیس هم همچین کاری کنی http://answercenter.ir/thread1847.html#post11654 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan.bbb 5 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1393/12/24, 16:15:42، نیما قبادی گفته است : بیا از این استفاده کن و بعدی توی دیزاینر یه سایز خیلی بزرگ بزن واسه دیزاینرت و 20تا باتن قرار بده خود اسکرول میشه البته این که میگم بزرگ کن دستی هست میتونی با دیتابیس هم همچین کاری کنی http://answercenter.ir/thread1847.html#post11654 سلام این لینک خرابه لطفا یه لینک درست قرار بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ سلام مهندس این تاپیک ماله سال 93 هستش و خیلی قدیمی هست لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید و سعی کنید تاپیک های جدید بزنید برای مواردی که جواب رو پیدا نکردید این دو تا آموزش رو ببینید : تاپیک قفل شد موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ، خسته نباشید ... متاسفه نحوه پاسخ به سوالات توی این انجمن بسیار ضعیفه و اصلا بحث رو منحرف میکنه به مقالات بی ربط با موضوع ...میخواستم برای 20 عدد باتون یه اسکرول ویو بگزارم .. همه ابجکت های لازم برای پیاده سازی + کد ک دقیقا بشه با اون همچین کاری کرد رو بفرمایید .. ممنونم . سلام. لطفا منصف باشید. کاربرها اینجا که یاد بگیرن نه اینکه کد کپی کنن. اینجا سورس نمی زارن فقط جا پا مشخص میشه. ( منظورمو که گرفتین؟) یعنی در حد امکان کمک میشه که کاربر خودش بره جلو. در ضمن همه اینجا بدون هیچ چشم داشتی وقتمون رو گذاشتیم خود من بجای تعمیر گوشی مشتری، اموزش گالری قرار دادم و اینو وظیفه خودم میدونم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اصلاح میکنم / با یه تغییر کوچولو حلش کردم . میگم که اگه کسی مشکل من رو داشت بتونه حلش کنه : ScrollView1.Panel.AddView(p,0,h,100%x,500%y) p.LoadLayout("Main") h=h+500%y 500% مربوط به میزان y یا ارتفاع اسکروله ک بنا به نیازتون و تعداد ابجیکت هایی ک نیاز دارید اسکرول بشه و مقدار ارتفاع مورد نیاز اون درصد رو تغییر میدید... --------------------- مرسی از سورس و کمکی که کردید .. اما اندازه رزولوشن رو هرچقدر هم ک بالا ببرم و یا صفحه رو بزرگ کنم متاسفانه فقط باتون هایی ک توی اون کادر سیاه هسن فقط نمایش داده میشن ... راه حلش چیه ؟؟ لطفا لینک بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ پس از این یکی باید استفاده کنید Dim su As StringUtils ScrollView1.Panel.AddView(btn,12%x,h,80%x,28%x) ScrollView1.Panel.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(btn,btn.Text)+230%y h =h+ 14%y به تعداد باتون اضافه کن یعنی اون 230 رو فقط تغییر بده این یکی 100% تغیر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parsixa 35
سلام ، خسته نباشید ... متاسفه نحوه پاسخ به سوالات توی این انجمن بسیار ضعیفه و اصلا بحث رو منحرف میکنه به مقالات بی ربط با موضوع ...
میخواستم برای 20 عدد باتون یه اسکرول ویو بگزارم ..
همه ابجکت های لازم برای پیاده سازی + کد ک دقیقا بشه با اون همچین کاری کرد رو بفرمایید ..
ممنونم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.