amir54 138 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام یه سوالی داشتم چطوری میشه یک شی رو دوبار تعریف کرد و از هر دوتاش استفاده کرد Private btn As Button btn.Initialize("btn") btn.Initialize("btn1") btn.Initialize("btn2") دقیقا می خوام بدونم میشه یک بار تعریف کرد و چند تا از ش ساخت و کلیک روی هر کدوم یک کار مشخص رو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ میشه توضیح بدی ، دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ چی میخوای بسازی ؟ button? bitmap? ???? من واس bitmap از این کد استفاده میکنم ! به هرکدوم به دلخواه عکس میدم و زیر هم تو ران میتونم مشاهدشون کنم dim bit1 as bitmap dim bit2 as bitmap dim bit3 as bitmap dim bit4 as bitmap dim bit5as bitmap dim bit6as bitmap dim scrollview1 as scrollview bit1.intialize(file.dirassets,picturename.png") bit2intialize(file.dirassets,picturename.png") bit3intialize(file.dirassets,picturename.png") bit4ntialize(file.dirassets,picturename.png") bit5intialize(file.dirassets,picturename.png") bit6intialize(file.dirassets,picturename.png") dim top as int top=0 dim a2 () as bitmap a2=array as bitmap(bit1,bit2,bit3,bit4,bit5,bit6) for i=0 to a2.length-0 dim img as imageview img.intialize("") scrollview1.panel.addview(img,2%x,top,91%x,5%y) img.bitmap=a2(i) top=top+15%y scrollview1.panel.height=top+3%y next sub img1_click startactivity(name) end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ من یه دکمه ساختم و می خوام کاربر روش کلیک کرد بیاد یه button تعریف کنه و جایی که کاربر کلیک کرد چپ و بالا ش رو با تاچ یکی کنه و در اونجا نمایش بده و اگه یه بار دیگه رو دکمه اولی زد دوباره ساخته بشه و بعد ساخته شدن بشه اون دکمه ها رو کنترل کرد و ممکنه کاربر کلی دکمه بسازه می خوام به جای Sub Btn_click End Sub به جای اینکه بیام کلی کلیک باتن تعریف کنم یکی تعریف کنم برای همه شون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، amir54 گفته است : من یه دکمه ساختم و می خوام کاربر روش کلیک کرد بیاد یه button تعریف کنه و جایی که کاربر کلیک کرد چپ و بالا ش رو با تاچ یکی کنه و در اونجا نمایش بده و اگه یه بار دیگه رو دکمه اولی زد دوباره ساخته بشه و بعد ساخته شدن بشه اون دکمه ها رو کنترل کرد و ممکنه کاربر کلی دکمه بسازه می خوام به جای Sub Btn_click End Sub به جای اینکه بیام کلی کلیک باتن تعریف کنم یکی تعریف کنم برای همه شون می خواهی یه برنامه بنویسی که بیاد همینطوری باتون بسازی . بعد بتونی بگی هر باتون چه کاری رو انجام بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ بله شما لیست ویو رو دیدید که وقتی رو هر کدوم می زنیم یه کاری انجام میده ولی در واقیع ما یه لیست تعریف کردیم و با یه سویچ بهش می گیم هر کدوم چه کاری انجام بده من یه کدی شبیه این می خوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ درود عزیز شما آموزش کار با مولتی پنل رو دیدید ؟ از طریق مولتی پنل و با Tag راحت میتونید چیزی که میخواهید رو درست کنید اول این آموزش رو با دقت ببینید : بعدش این رو : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir54 138
سلام یه سوالی داشتم چطوری میشه یک شی رو دوبار تعریف کرد و از هر دوتاش استفاده کرد
دقیقا می خوام بدونم میشه یک بار تعریف کرد و چند تا از ش ساخت و کلیک روی هر کدوم یک کار مشخص رو انجام بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.