bahonar19 23 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم در برنامه ام از متریال دیزاین استفاده کنم (اندروید زیر 5)؟ کتابخونه ای داره ؟ اگر میگید نمیشه ، چجوری هزاران برنامه مثل : مترجم ویرا ، کافه بازار ، مایکت ، تلگرام ، گوگل پلی و و و در اندروید زیر 5 از طراحی متریال استفاده میکنند ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید . پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/08/30, 16:45:40، bahonar19 گفته است : سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم در برنامه ام از متریال دیزاین استفاده کنم (اندروید زیر 5)؟ کتابخونه ای داره ؟ اگر میگید نمیشه ، چجوری هزاران برنامه مثل : مترجم ویرا ، کافه بازار ، مایکت ، تلگرام ، گوگل پلی و و و در اندروید زیر 5 از طراحی متریال استفاده میکنند ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید . پیشاپیش ممنون با فتوشاپ طراحی می کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/08/30, 16:45:40، bahonar19 گفته است : سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم در برنامه ام از متریال دیزاین استفاده کنم (اندروید زیر 5)؟ کتابخونه ای داره ؟ اگر میگید نمیشه ، چجوری هزاران برنامه مثل : مترجم ویرا ، کافه بازار ، مایکت ، تلگرام ، گوگل پلی و و و در اندروید زیر 5 از طراحی متریال استفاده میکنند ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید . پیشاپیش ممنون سلام یه نگاه به فروشگاه و قسمت کتابخونه ها انجمن بندازید کلی کتابخونه هست که میتونید متریال رو راه بندازید از appcomapt بگیرید تا ویو و ویجت های دیگه متریال در واقع هر چیزی رو که بخوایید متریال راه بندازید کتابخونه متریالش موجوده تو انجمن دیگه حالا فرقی نمیکنه اندروید 5 باشه یا زیر 5 - لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahonar19 23
سلام دوستان
میخواستم بدونم چجوری میتونم در برنامه ام از متریال دیزاین استفاده کنم (اندروید زیر 5)؟
کتابخونه ای داره ؟
اگر میگید نمیشه ، چجوری هزاران برنامه مثل :
مترجم ویرا ، کافه بازار ، مایکت ، تلگرام ، گوگل پلی و و و
در اندروید زیر 5 از طراحی متریال استفاده میکنند ؟
اگه میشه کامل توضیح بدید .
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.