149852 13 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ سلام به اساتید محترم می خواستم ببینم امکانش هست در یک صفحه برنامه نویسی ( module ) دستور زیر را وارد کرد If button1 click then ......................... یعنی اگر این صفحه از طریق باتنی که در صفحه ی دیگری است باز شد شرط ها گذاشت ( چندین باتن دارم که می خوام همشون رو به یک صفحه بفرستم و دیگه لازم نباشه که برای هر باتن یک mudule جداگانه ساخت . ) ممنون میشم اگه پاسخ بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ در 18 ساعت قبل، 149852 گفته است : سلام به اساتید محترم می خواستم ببینم امکانش هست در یک صفحه برنامه نویسی ( module ) دستور زیر را وارد کرد If button1 click then ......................... یعنی اگر این صفحه از طریق باتنی که در صفحه ی دیگری است باز شد شرط ها گذاشت ( چندین باتن دارم که می خوام همشون رو به یک صفحه بفرستم و دیگه لازم نباشه که برای هر باتن یک mudule جداگانه ساخت . ) ممنون میشم اگه پاسخ بدید . فکر کنم بشه ولی می تونید شبیه سازی بکنید 01 - اول یک متغییر بسازید از نوع int مقدارش رو صفر بزارید حال هروقت کسی رو باتون یک کلیک کرد متغییر مقدارش بشه 1 . بعد تو شرطتون بنویسد اگر متغییر مقدارش 1 بود ( یعنی باتون کلیک خورده ) فلان کار رو بکن ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
149852 13
سلام به اساتید محترم
می خواستم ببینم امکانش هست در یک صفحه برنامه نویسی ( module ) دستور زیر را وارد کرد
If button1 click then .........................
یعنی اگر این صفحه از طریق باتنی که در صفحه ی دیگری است باز شد شرط ها گذاشت
( چندین باتن دارم که می خوام همشون رو به یک صفحه بفرستم و دیگه لازم نباشه که برای هر باتن یک mudule جداگانه ساخت . )
ممنون میشم اگه پاسخ بدید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.