Meca_1385 27 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ با سلام، برای ایجاد دایرکتوری در مسیر دلخواه و مشاهده آن راهنمایی می خواستم. دستور File.MakeDir(File.DirInternal, "new") در پوشه مربوط به App هست و فولدر ایجاد شده رو نمی توان دید.بیشتر تاکیدم روی ایجاد فولدر در حافظه داخلی گوشی در مسیر دلخواه هست. با اینکار می خواهم فولدر ایجادی و فایل متنی که در فولدر ایجاد شده ساخته ام رو با سرچ توی گوشی مشاهده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ درود شما فرض کتید همین کدی که دادید رو اجرا کردید و پوشه مورد نظر رو توی Internal ساختید... خب الان میخواهید لیست فایل هایی که توی همین مسیر یعنی Internal/new هستند رو بگیرید توی برنامه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Meca_1385 27 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ هم نیو و هم محتویات رو مشاهده کنم. البته بیشتر تاکیدم با سرچ در محیط گوشی هست. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Meca_1385 27
با سلام، برای ایجاد دایرکتوری در مسیر دلخواه و مشاهده آن راهنمایی می خواستم.
دستور
در پوشه مربوط به App هست و فولدر ایجاد شده رو نمی توان دید.بیشتر تاکیدم روی ایجاد فولدر در حافظه داخلی گوشی در مسیر دلخواه هست.
با اینکار می خواهم فولدر ایجادی و فایل متنی که در فولدر ایجاد شده ساخته ام رو با سرچ توی گوشی مشاهده کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.