sajadakbari 163 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان من یه سورس دارم به صورت لیست هست. مثلا اینطوری: 1 2 3 4 5 خوب میخوام اینجوری بشه. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ممنون میشم کمک کنید دوستان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ممنون از دوستان که جواب دادن. منظورم یه چیزی مثل عکس پایینه. خودم چندبار ساختم . ولی نمیدونم چرا زیر هم میره یا کلا بهم میریزه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ با پنل باید بسازی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ با ICOSGridView هم میشه همچین چیزی ساخت. واسه اینکه روی هم قرار نگیرن دو تا تابع HSpacing و VSpacing برای فاصله دادن هستن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من منظورتون رو نفهمیدم... اگه میشه واضح تر توضیح بدید. لیست ویو ها به این صورت چیده شدن یا ایتم هاش نوشته 1 2 3 و ...؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ درود نمونه سورس رو پیوست کنید لطفا تا ویرایش ها رو انجام بدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ فکر کنم منظورتون این هست.... ok.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
دوستان من یه سورس دارم به صورت لیست هست.
مثلا اینطوری:
1
2
3
4
5
خوب میخوام اینجوری بشه.
1 2 3
4 5 6
7 8 9
ممنون میشم کمک کنید دوستان.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.