Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ برنامه دوتا بخش کلی داره. شکلک نگاری و شکلک گشایی تو بخش شکلک نگاری برنامه یه متن رو از کاربر میگیره و شکلک شده تحویل میده. و تو بخش شکلک گشایی متن های شکلک شده رو میگیره و متن اصلی رو میده. ممنون میشم نظراتونو بدونم دوستان شکلک نگار در کافه بازار اسکرین شات ها: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ ایده ی جالب و خوبیه طراحی نسبطا خوبی داره اگه از کارد ویو هم استفاده میکردی خیلی زیبا تر میشد و رنگ text باتون هم سفید میذاشتی خیلی نایس میشد در کل عالی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، Milad-Mohammadi گفته است : برنامه دوتا بخش کلی داره. شکلک نگاری و شکلک گشایی تو بخش شکلک نگاری برنامه یه متن رو از کاربر میگیره و شکلک شده تحویل میده. و تو بخش شکلک گشایی متن های شکلک شده رو میگیره و متن اصلی رو میده. ممنون میشم نظراتونو بدونم دوستان شکلک نگار در کافه بازار اسکرین شات ها: سلام برنامه خوبیه 1-ایده : 17 2- گرافیک : 16 3- فونت : 18 4- ایکون ها : 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ ایده ی خیلی خوبیه گرافیک فقط به نظرم یه خورده میتونه جالب تر باشه البته همین که متریال استفاده کردید خودش خیلی خوبه ولی به نظر من اندازه اون 5 تا عکس پایین رو یه خورده کوچیک تر کنید خیلی بهتر میشه... الان یجوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در 14 ساعت قبل، Mr Mansour گفته است : ایده ی جالب و خوبیه طراحی نسبطا خوبی داره اگه از کارد ویو هم استفاده میکردی خیلی زیبا تر میشد و رنگ text باتون هم سفید میذاشتی خیلی نایس میشد در کل عالی موفق باشی ممنون. کاردویو راستش میخواستم استفاده کنم ولی این ریسورسای آریالیست ویو با ریسورسای خود اس دی کا تداخل دارن ایراد دارن. رنگ باتون هم اعمال میکنم حتما.ممنون در 6 ساعت قبل، صادق رمضانی گفته است : برنامه خوبیه 1-ایده : 17 2- گرافیک : 16 3- فونت : 18 4- ایکون ها : 19 ممنون بابت نظرتون اما تنها نمره دادن به کار خوب نیست!یرادات رو اگر بگین بیشتر کمک میکنه ! اما به هرحال بازم که نظر دادین لطف کردین.ممنون در 6 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : ایده ی خیلی خوبیه گرافیک فقط به نظرم یه خورده میتونه جالب تر باشه البته همین که متریال استفاده کردید خودش خیلی خوبه ولی به نظر من اندازه اون 5 تا عکس پایین رو یه خورده کوچیک تر کنید خیلی بهتر میشه... الان یجوریه اون 5 تا باتن رو میگید؟ والا از لحا اندازه خیلی بزرگ کوچیک کردم اما تو نسخه جدیدش کوچیکشون کردم تا حد استاندارد الان بهتر شدن. مرسی بابت نظرتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، Milad-Mohammadi گفته است : ممنون. کاردویو راستش میخواستم استفاده کنم ولی این ریسورسای آریالیست ویو با ریسورسای خود اس دی کا تداخل دارن ایراد دارن. رنگ باتون هم اعمال میکنم حتما.ممنون منم همین مشکل با AriaListView داشتم شما بیا تو پوشه ی AriaListView -> پوشه ی Value -> فایل Xml - Value رو بپاکین یا کاتش کنین مشکلتون حل میشه داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.