solmos36 69 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ <ul class="wpProQuiz_questionList" data-question_id="34" data-type="single"> سلام رفقا نیاز دارم با گت المنت اون بخش data-question_id رو بگیرم وقتی class مربوط رو میگیرم این خط رو اصلا داخلش نمیاره که بخوام بعدا تجزیه اش کنم و ای دی رو جدا کنم؟؟ برای گرفتن ای دی به نظرتون چه کار باید کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، solmos36 گفته است : <ul class="wpProQuiz_questionList" data-question_id="34" data-type="single"> سلام رفقا نیاز دارم با گت المنت اون بخش data-question_id رو بگیرم وقتی class مربوط رو میگیرم این خط رو اصلا داخلش نمیاره که بخوام بعدا تجزیه اش کنم و ای دی رو حدا کنم؟؟ برای گرفتن ای دی به نظرتون چه کار باید کنم؟ سلام دوست عزیز من با کد زیر قسمت src یک تگ img رو میگیریم و در سابش (Get_aks) اونو دانلود میکنم WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('Get_aks',true,document.getElementById('result-image').src);") Sub Get_aks (i As String) j1.Download(i) End Sub گفتم شاید به دردتون بخوره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، solmos36 گفته است : برای گرفتن ای دی به نظرتون چه کار باید کنم؟ سایت مورد نظرتون رو قرار بدید و بگید کدوم نوشته رو میخواین بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ خیلی ممنون دوستان حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
solmos36 69
سلام
رفقا نیاز دارم با گت المنت اون بخش data-question_id رو بگیرم وقتی class مربوط رو میگیرم این خط رو اصلا داخلش نمیاره که بخوام بعدا تجزیه اش کنم و ای دی رو جدا کنم؟؟
برای گرفتن ای دی به نظرتون چه کار باید کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.