peyman007 8 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ سلام میخواستم داخل سرویس از کتابخونه ACL ورژن 4.60 استفاده کنم و چراغ قوه رو روشن کنم ولی وقتی کتابخونه رو معرفی میکنم میگه صحیح نیست در صورتی که داخل اکتیویتی میشه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سلام احتمالا این کتابخونه هنگام استفاده ازش در زمان رانتایم یک اکتیویتی رو اجرا می کنه و خب توی سرویس داره ایراد میگیره. شما توی اکتیویتی از این مورد استفاده کنید، اگر میخوایید توی پس زمینه چک کنید طبق رویداد خاصی این کتابخونه عمل کنه خب شما کافیه از CallSub استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peyman007 8 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام احتمالا این کتابخونه هنگام استفاده ازش در زمان رانتایم یک اکتیویتی رو اجرا می کنه و خب توی سرویس داره ایراد میگیره. شما توی اکتیویتی از این مورد استفاده کنید، اگر میخوایید توی پس زمینه چک کنید طبق رویداد خاصی این کتابخونه عمل کنه خب شما کافیه از CallSub استفاده کنید. خیلی ممنون از توجهی که کردید میشه بیشتر توضیح بدید یا اگه امکان داره کد هم بزارید در ضمن آیا در سرویس امکان استفاده از این CallSub وجود دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ درود در مورد خطا باید بگم خب مشخصه... نوشته این که توی سرویس نمیتونید از این کتابخانه استفاده کنید... همینطور که نمیتونید به طور مستقیم از Object های دیگه مثل button و ... استفاده کنید شما توی سرویس میتونید به هر اکتیوتی دیگه ای CallSub کنید در مورد CallSub و نخوه کار کردنش هم : موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peyman007 8 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۵ فکر نکنم چیز سختی گفتم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
peyman007 8
سلام
میخواستم داخل سرویس از کتابخونه ACL ورژن 4.60 استفاده کنم و چراغ قوه رو روشن کنم
ولی وقتی کتابخونه رو معرفی میکنم میگه صحیح نیست در صورتی که داخل اکتیویتی میشه
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.