dostmobile 329 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان وقت خیر بنا به مطالب زیادی که تو برنامم دارم از لیمیت استفاده کردم مطالب رو چندتایی لود میکنم توجه کردین وقتی اسکرول به انتها میرسه یه مکث میشه و بعد لود میشه آیتم های بعدی؟ چه راه کاری رو پیشنهاد میکنید که این مکث رو از بین ببرم و برنامه روان و بدون افت سرعت باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ درود شما توی این رویداد میایید به انتها رسیدن رو تشخیص میدید دیگه... Sub ScrollView1_ScrollChanged(Position As Int) If ScrollView1.ScrollPosition+ScrollView1.Height=ScrollView1.Panel.Height Then End If End Sub حالا به جای ScrollView1.Panel.Height میتونین یه مقداری رو هم ازش کم کنید... هرچقدر که دوست دارید... چه dip و چه y% اینجوری شرط زودتر از اینکه اسکرول به انتها برسه انجام میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان وقت خیر
بنا به مطالب زیادی که تو برنامم دارم از لیمیت استفاده کردم
مطالب رو چندتایی لود میکنم
توجه کردین وقتی اسکرول به انتها میرسه یه مکث میشه و بعد لود میشه آیتم های بعدی؟
چه راه کاری رو پیشنهاد میکنید که این مکث رو از بین ببرم و برنامه روان و بدون افت سرعت باشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.