پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه ها... من قبلا یادمه یکی واتس اپ برای نسخه های پایین تر اندروید مثل 2.3.6 گذاشته بود که من دانلود کردم و رو گوشیم باز شد. چون ورژن اصلیش روی این گوشی ها توقف میشه. حالا این تاریخش داره تموم میشه. میگم کسی نداره بذاره دوباره جدید ترشو؟ *خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچه ها... من قبلا یادمه یکی واتس اپ برای نسخه های پایین تر اندروید مثل 2.3.6 گذاشته بود که من دانلود کردم و رو گوشیم باز شد. چون ورژن اصلیش روی این گوشی ها توقف میشه. حالا این تاریخش داره تموم میشه. میگم کسی نداره بذاره دوباره جدید ترشو؟ *خنده* من بودم*ناز* چشم عزیز تا شب قرار میدم*همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ باشه داداش دستت درد نکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ ببخشید داداش گلم پس چی شد؟ اگه بذاری ممنون میشم... منتظرم دیگه داره تموم میشه. *خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.