fileman 328 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ سلام به تمام دوستان من یک جدول دارم که 4 تا ستون (آیدی ، نام ، نام خانوادگی ، سن) داره . حالا میخوام بگم که اگه یک ردیف با این مشخصات وجود داشت(1, محمد , محمودی , 25) ، همون ردیف رو آپدیت کن(مثلا سن رو 20 کنه ) و اگر همچین ردیفی وجود نداشت بیا یک ردیف جدید ایجاد کن. یعنی از 2 تا کوئری استفاده بشه. نمیدونم چجوری باید کدش رو بنویسم. دوستان لطفا کمک کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ سلام ای دی رو یونیک کنید و فقط ای دی رو چک کنید، منطقی تر و اصولی تر هستش چک کنید قبل از استفاده من دسترسی به ادیتور ندارم ، ممکنه غلط داشته باشه <?php $con = mysqli_connect('localhost','username','pass','dbname'); //dar soorate dashtan maghadire post be shekl zir //$id = $_POST["id"]; $id = "1"; $result = $con->query("SELECT * FROM tbl WHERE id = '$id'"); if($result->num_rows > 0){ if($con->query("UPDATE tbl SET age = '20' WHERE id = '$id'")===true) echo "updated" }else{ //id ro AI gharar bedid va meghdar null ro pass konid ke moredi pish nayad , uniqe bemoone if($con->query("insert into tbl(null,'shahab','es','20')")===true) echo "inserted"; } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.