porya 959 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ به نام خدا با سلام خدمت تمامی کاربران انجمن انسر سنتر کتابخونه AhoyOnboarding یکی از قدرتمند ترین کتابخونه ها تو زمینه اسلاید تصاویر بصورت خیلی زیبا و چشمگیره که ظاهر برنامه رو فوق العاده زیبا و حرفه ای میکنه و به سه روش طبق تصاویر زیر قابل استفاده است این کتابخونه دارای قابلیت های زیادی می باشد و واقعا یکی از بهترین کتابخونه های جاوا هست که بالاخره برای B4A کاملا اختصاصی از انجمن انسر سنتر آماده شده است. نمونه اسکرین از کاربرد کتابخونه 9 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام بنده در استفاده از این کتابخانه با مشکلی بر خوردم ! عکس ارور پیوست شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام کتابخونه Appcompat ورژن 3 به بالا رو تیک بزنید درست میشه... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ سلام . خطای زیر رو دارم : ..\res\layout\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\res\layout\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\res\layout-normal-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\res\layout-normal-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\res\layout-large-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\res\layout-large-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' بیسیک 6.3 Appcompat : ورژن 3.3 اگر نیاز به کتابخونه MsCardView هست ، نسخه ای که با بیسیک 6.3 مشکلی نداره رو قرار بدید . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، keramat98 گفته است : سلام . خطای زیر رو دارم : ..\res\layout\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\res\layout\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\res\layout-normal-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\res\layout-normal-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\res\layout-large-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\res\layout-large-land\fragment_ahoy.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' بیسیک 6.3 Appcompat : ورژن 3.3 اگر نیاز به کتابخونه MsCardView هست ، نسخه ای که با بیسیک 6.3 مشکلی نداره رو قرار بدید . اگر با کارد ویو مشکلی داری که من روی بیسیک 6.5 هم کارد ویو استفاده کردم و مشکلی نداشتم . این تکه کد رو به ریسورس ها بده #AdditionalRes : $AndroidSDK$\extras\android\support\v7\cardview\res نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سلام به نظرم جالبه. میشه به عنوان گالری تصاویر هم استفاده کرد؟ اونوقت برای خرید فقط کتابخونه هست یا سورس و آموزش هم داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، سیدمحمد گفته است : سلام به نظرم جالبه. میشه به عنوان گالری تصاویر هم استفاده کرد؟ سلام تا حالا بنده به این صورت استفاده نکردم ولی قابلیت تعریف تصاویر زیاد به سه روش طبق تصاویری که قرار دادم رو داره... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ سلام یه سوال این کتابخانه قابلیت تغییر فونت و سایز رو داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/24, 20:06:24، hussein1 گفته است : سلام یه سوال این کتابخانه قابلیت تغییر فونت و سایز رو داره؟ سلام بله این امکان رو داره... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ سلام. در کنار کتابخونه آموزش هم هست؟ روی هر ورژن از Sdk قابل انجامه؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۷ سلام و عرض خسته نباشید بنده هم هنگام اجرا ارور داشتم در در 1395/09/17, 12:45:07، sourse گفته است : سلام بنده در استفاده از این کتابخانه با مشکلی بر خوردم ! عکس ارور پیوست شد کتابخونه Appcompat v3.30 رو دارم + b4a ورژن 7.30 دوباره اجرا گرفتم ارور زیر رو داد Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/appcompat-v7 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۷ در در 1397/08/21, 11:55:22، 2430023 گفته است : سلام و عرض خسته نباشید بنده هم هنگام اجرا ارور داشتم کتابخونه Appcompat v3.30 رو دارم + b4a ورژن 7.30 دوباره اجرا گرفتم ارور زیر رو داد Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/appcompat-v7 همه ارور ها رو برطرف کردم ولی برنامه بعد از عملیات نصب پیغام میده برنامه نصب نشد شاید بسته خراب باشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۹ با سلام بنده این کتابخونه رو تهیه کردم ولی متاسفانه موقعی که میرم توی هر کدوم از صفحاتش با ارور های زیر مواجه میشم ** Activity (solidbackground) Create, isFirst = true ** android.view.InflateException: Binary XML file line #78: Binary XML file line #78: Error inflating class android.support.v4.view.ViewPager Caused by: android.view.InflateException: Binary XML file line #78: Error inflating class android.support.v4.view.ViewPager Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "android.support.v4.view.ViewPager" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/b4a.example-9wvdmxhuork0wYPp3lqjPw==/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/data/app/b4a.example-9wvdmxhuork0wYPp3lqjPw==/lib/arm64, /system/lib64, /system/vendor/lib64]] at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:134) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:379) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:312) at android.view.LayoutInflater.createView(LayoutInflater.java:606) at android.view.LayoutInflater.createViewFromTag(LayoutInflater.java:790) at android.view.LayoutInflater.createViewFromTag(LayoutInflater.java:730) at android.view.LayoutInflater.rInflate(LayoutInflater.java:863) at android.view.LayoutInflater.rInflateChildren(LayoutInflater.java:824) at android.view.LayoutInflater.inflate(LayoutInflater.java:515) at android.view.LayoutInflater.inflate(LayoutInflater.java:423) at android.view.LayoutInflater.inflate(LayoutInflater.java:374) at androidx.appcompat.app.AppCompatDelegateImpl.setContentView(AppCompatDelegateImpl.java:696) at androidx.appcompat.app.AppCompatActivity.setContentView(AppCompatActivity.java:170) at com.onboarder.AhoyOnboarderActivity.Create(AhoyOnboarderActivity.java:91) at com.porya.ahoyonboarding.AhoyOnboardingWrapper.Initialize(AhoyOnboardingWrapper.java:33) at b4a.example.solidbackground._activity_create(solidbackground.java:394) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:213) at b4a.example.solidbackground.afterFirstLayout(solidbackground.java:105) at b4a.example.solidbackground.access$000(solidbackground.java:17) و اینکه جتیفای کردم کتابخونه رو و sdk هم آپدیت هست امکانش هست که راهنماییم کنید یا سورس آپدیتش رو قرار بدید اینجا ؟ خیلی ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۹ سلام وقتتون بخیر من کتابخونه AhoyOnboarding رو خریدم اما این کتابخونه با اندروید X مشکل داشت مشکلش رو خودم حل کردم ولی الان اگه توی پروژم از NetworkClearText استفاده کنم نرم افزار کرش میشه امکانش هست که راهنماییم کنید ؟ CreateResourceFromFile(Macro, Core.NetworkClearText) من سعی کردم نسخه سازگار با اندروید X ش رو برای رفقا آپلود کنم اینجا ولی نشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۹ سلام و درود. توی تلگرام با سازنده کتابخونه در تماس باشید که راهنماییتون کنن @Porya_Nj نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.