arastooms 1,046 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ سلام در برنامه مقدار سریال گوشی رو میگیرم و جایی ذخیره میکنم تا در برنامه استفاده بشه دستوری که استفاده میکنم این هست 'متغیر های لازم برای مشخصات دستگاه Private phon_id1 As PhoneId dim phone_id As String phone_id = phon_id1.GetDeviceId در اندروید 6 با خطای زیر رو برو میشم java.lang.SecurityException: getDeviceId: Neither user 10061 nor current process has android.permission.READ_PHONE_STATE. ممکنه راهنمایی بفرمایید در ورژن های بالا چه باید بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سلام پست رو بعد از 20 ساعت بالا میارم تا دیده بشه و عزیزانی که اطلاعاتی دارند در صورت تمایل محبت بفرماییند و راهنمایی کنند مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سلام شما این دسترسی رو به برنامه دادید. android.permission.READ_PHONE_STATE در ضمن این لینک رو ببینید. https://developer.android.com/reference/android/telephony/TelephonyManager.html#getDataState() لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام در برنامه مقدار سریال گوشی رو میگیرم و جایی ذخیره میکنم تا در برنامه استفاده بشه
دستوری که استفاده میکنم این هست
'متغیر های لازم برای مشخصات دستگاه Private phon_id1 As PhoneId dim phone_id As String phone_id = phon_id1.GetDeviceId
در اندروید 6 با خطای زیر رو برو میشم
java.lang.SecurityException: getDeviceId: Neither user 10061 nor current process has android.permission.READ_PHONE_STATE.
ممکنه راهنمایی بفرمایید در ورژن های بالا چه باید بکنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.