arastooms 1,046 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 سلام در برنامه مقدار سریال گوشی رو میگیرم و جایی ذخیره میکنم تا در برنامه استفاده بشه دستوری که استفاده میکنم این هست 'متغیر های لازم برای مشخصات دستگاه Private phon_id1 As PhoneId dim phone_id As String phone_id = phon_id1.GetDeviceId در اندروید 6 با خطای زیر رو برو میشم java.lang.SecurityException: getDeviceId: Neither user 10061 nor current process has android.permission.READ_PHONE_STATE. ممکنه راهنمایی بفرمایید در ورژن های بالا چه باید بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 سلام پست رو بعد از 20 ساعت بالا میارم تا دیده بشه و عزیزانی که اطلاعاتی دارند در صورت تمایل محبت بفرماییند و راهنمایی کنند مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 سلام شما این دسترسی رو به برنامه دادید. android.permission.READ_PHONE_STATE در ضمن این لینک رو ببینید. https://developer.android.com/reference/android/telephony/TelephonyManager.html#getDataState() لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام در برنامه مقدار سریال گوشی رو میگیرم و جایی ذخیره میکنم تا در برنامه استفاده بشه
دستوری که استفاده میکنم این هست
'متغیر های لازم برای مشخصات دستگاه Private phon_id1 As PhoneId dim phone_id As String phone_id = phon_id1.GetDeviceIdدر اندروید 6 با خطای زیر رو برو میشم
java.lang.SecurityException: getDeviceId: Neither user 10061 nor current process has android.permission.READ_PHONE_STATE.ممکنه راهنمایی بفرمایید در ورژن های بالا چه باید بکنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.