haspic123 34 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ من یک متغیر از نوع pinchzoomandmove درست می کنم و برای یک ایمیج ویو اینشیالایز می کنم حالا می خوام با یک دکمه تماما اینشیالایزش رو پاک کنم یعنی دیگه روی ایمیج رویدادش نباشه و با دکمه دیگر دوباره اینشیالایزش کنم ایا این کار شدنی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ کار نشد نداره اگه مقدوره سورستون رو پیوست کنید تا براتون ویراش کنم و بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ درود شما میتونید توی رویداد Touch بیایید Return True کنید تا دیگه اون رویداد کار نکنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ نه من می خوام با یک دکمه اول کامل اثار کتابخانه زوم از روی عکس برداشته بشه و با زدن دکمه دوم دوباره اینشیالایز کتابخانه بر روی عکس برقرار بشه یعنی یک کتابخانه رو چطور بر روی یک ویو برقرار کرده و دوباره از روی ویو درش بیاریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ خب قربونت بریم فرقی نداره باز یک متغیر Boolean تعریف کنید و موقع کلیک کردن اون رو True کنید حالا توی رویداد Touch شرط بزارید اگه True بود بیاد return True کنه و در غیر این صورت هیچ !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اگه بخوام فقط درگ و زوم غیر فعال بشه دو متد canmove و canzoom رو برابر false می زارم و دیگه ایمیج حرکت نمیکنه من می خوام کامل ردی از کتابخانه pinchzoom روی ایمیج نباشه یعنی اینشیالایزش پاک بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ در 21 ساعت قبل، haspic123 گفته است : اگه بخوام فقط درگ و زوم غیر فعال بشه دو متد canmove و canzoom رو برابر false می زارم و دیگه ایمیج حرکت نمیکنه من می خوام کامل ردی از کتابخانه pinchzoom روی ایمیج نباشه یعنی اینشیالایزش پاک بشه کسی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
من یک متغیر از نوع pinchzoomandmove درست می کنم و برای یک ایمیج ویو اینشیالایز می کنم
حالا می خوام با یک دکمه تماما اینشیالایزش رو پاک کنم یعنی دیگه روی ایمیج رویدادش نباشه
و با دکمه دیگر دوباره اینشیالایزش کنم
ایا این کار شدنی هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.