solmos36 69 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سلام رفقا به یک ارورو کاملا نامربوط برخورد کردم برناممم در کد زیر تو حالت دیباگ درست اجرا میشه و لی تو حالت release از ارورو میده؟ Dim bs As Bitmap bs.Initialize(File.DirAssets, c1.GetString("title")) imgiconm.SetBackgroundImage(bs) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، solmos36 گفته است : سلام رفقا به یک ارورو کاملا نامربوط برخورد کردم برناممم در کد زیر تو حالت دیباگ درست اجرا میشه و لی تو حالت release از ارورو میده؟ Dim bs As Bitmap bs.Initialize(File.DirAssets, c1.GetString("title")) imgiconm.SetBackgroundImage(bs) این چنتا رو امتحان کن 01 - یا متغییرت رو به BitmapDrawable تغییر بده یا مستقیم مسیر دهی نکن و یک خط دیگه اضافه کن به این شکل bs = LoadBitmap(File.DirAssets,Cur.getString("title")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ درست نشد البته دو تا چیزر رو هم بگم یک اینکه اسم عکس ها داخل بانک فارسی هست و دو اینکه درست بود یک دفعه بدون دلیل اینجوری شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
solmos36 69
سلام
رفقا به یک ارورو کاملا نامربوط برخورد کردم برناممم در کد زیر تو حالت دیباگ درست اجرا میشه و لی تو حالت release از ارورو میده؟
Dim bs As Bitmap bs.Initialize(File.DirAssets, c1.GetString("title")) imgiconm.SetBackgroundImage(bs)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.