haspic123 34 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ دوستان چجوری می تونیم یک مموری کارت برای شبیه ساز جنی موشن تعریف کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتباه انجام دادین احتمالا دقیقا همین کارو باید انجام بدین عزیز دقت کنید اون تیکی که گفتم حتما زده باشه همچنین پوشه ای که میدین هم وجود داشته باشه ترجیحا تو درایو غیر از C نباید مشکلی باشه ها من همیشه به همین روش مموری درست میکنم واسش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ یک پوشه به اسم ext_sdcard در درایو d درست کردم و تیک گزینه فراخوانی اتوماتیک هم زدم اما در فایل منیجر شبیه ساز مموری رو نمایش نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ این کارت حافظه کلا با شما سر لج داره انگار ببین اگه کارایی که گفتم درست انجام دادی پس درست رفتی و مموری ساخته شده فقط نیاز به یه فایل منیجر داری که بتونی ببینیش از این استفاده کن عزیز و نتیجه رو اعلام کن http://dl.apktops.ir/apps/2016/07/File_Explorer_PlusRoot_v5.1.0.27_Apktops.ir.apk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ بله با فایل منیجر شما مموری رو شناخت اقا دمت گرم عالی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ باید توی virtualbox این کار رو انجام بدین عزیز برین تو قسمت setting بعد به قسمت Shared Folders برین اونجا یه مسیر واسه کارت حافظه بدین و تیک گزینه Aouto-Mount رو هم بزنین به همین راحتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان چجوری می تونیم یک مموری کارت برای شبیه ساز جنی موشن تعریف کنیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.